Om oss

Tomas Måleriservice i Svedala startade 2006 och gick över till aktiebolag 2020 med nya namnet Måleriservice i Svedala AB. 

Vårt kontor ligger i Svedala och vi utför arbeten i hela sydvästra Skåne. 

Vi är tre målare med många års erfarenhet som arbetar på Tomas Måleriservice.

Vårt organisationsnummer är 559240-8677.

Vi som jobbar här:

Tomas

Grundare & Chef


I slutet på 80-talet väcktes intresset för målaryrket när han hjälpte sin far, som på den tiden drev en egen målerifirma. Eftersom yrket kändes givande och intressant så valde Tomas att utbilda sig till målare på Mölledalskolan i Malmö, och tog studenten 1991. Direkt efter studenten anställdes han på en lokal firma och jobbade som anställd fram till 2006, då han valde att starta eget. Att vara med från start till slut och att få hjälpa kunderna personligen var en drivande faktor i att starta en egen firma.

Stor del av fritiden spenderas på att gå promenader med sin fru och deras hund. Övriga intressen är bilar och fotboll där engelska Premier League är favoritligan, Tomas har varit en Tottenham supporter sedan 1986!

Lukas

Delägare & Servicemålare

Lukas kom in på målaryrket på samma sätt som sin far (Tomas), genom att sommarjobba hos Tomas i många år fick han upp ögonen för måleriet och valde därför Bygg och Anläggningsprogrammet på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg. 2016 tog han studenten och tog därefter gesällbrev något år senare. 2020 omvandlades Tomas Måleriservice i Svedala till Måleriservice i Svedala AB och Lukas köpte in sig och tillträdde som delägare.

Lukas intressen är bland annat rally, fotboll och att umgås med vänner. Han är precis som sin far ett stort Tottenham fan! Hans största hobby är öl och på fritiden spenderas mycket tid på ölbryggning.

Daniel "Danne"

Servicemålare

Daniel "Danne" har precis som Tomas gått sin målarutbildning på Mölledalskolan, att sköta sig själv och testa ett självständigt yrke var största anledningen till att Danne valde att bli målare. 1986 blev han klar med målarutbildningen och började jobba som lärling på firman han hade haft sin praktik på. Efter att ha slutat på sin dåvarande firma så började Danne hjälpa Tomas vid behov, eftersom dem tidigare hade varit kollegor på samma firma fanns det redan tillit och vänskap. 2010 Blev Danne anställd på Tomas Måleriservice. 

På fritiden jobbar Danne som fotbollstränare, fotbollen är en stor del av Dannes liv och även han är ett stort Tottenham fan. Han gillar även att umgås med vänner och bekanta -"en utekväll är ingen skräll". 

Kontakta oss

Tomas Måleriservice 

Företagsgatan 9, 233 51, Svedala

070-844 52 44

tomasmaleriservice@gmail.com